Gratis og uforpligtende second opinion analyse

second opinion

Få en gratis og uforpligtende second opinion analyse af Jeres næste IT-projekt

Det kan som projektansvarlig for et IT-projekt være vanskeligt at gennemskue hvad man køber. Ofte er løsningens værdi, indhold og funktionalitet gemt bag tekniske termer i et tilbud eller løsningsbeskrivelse. Det kan for eksempel dreje sig om et nyt intranet eller udvikling af en applikation, som del af et større digitaliserings projekt.

Teknikken bag to identiske løsninger, der dækker præcist samme behov, kan være radikalt anderledes og kan have store økonomiske konsekvenser.

Det kan også ofte være svært for kunden at gennemskue indholdet i en leverandørers tilbud. I mange tilfælde accepterer kunden tilbuddet, uden at være helt sikker på indholdet af den endelige løsning – måske på grund af tidspres. manglende viden eller blind tillid til deres leverandør.
Det er blot nogle af årsagerne til, at 40% af IT-kontrakter ender i konflikt (og langt flere leveres utilfredsstillende).

Få en andens vurdering gratis

Blue Dock tilbyder gratis fire timers “Second opinion” analyse af Jeres tilbud eller løsningsoplæg som i har modtaget. Her vil vi med udgangspunkt i vores mange års erfaring anbefale jer hvad I skal være opmærksomme på og spørge ind til i de enkelte tilbud, samt også komme med anbefalinger til hvordan I rent teknisk også kunne gribe det an for at opnå en bedre eller billigere løsning.

Vi hjælper jer også gerne med en anbefaling til valg af leverandør i forhold til de tilbud som I har modtaget.

Projektdeltagelse af en tredjepart

Ønsker I det, deltager vi også gerne i projektforløbet. Her kan vi hjælpe jer med at sikre, at Jeres leverandør leverer et tilfredsstillende produkt til aftalt pris og tid.

Ofte ser leverandørerne positivt på vores involvering da det giver Jer bedre forudsætninger for at forstå projektets omfang og sikre, at alle ”taler samme sprog”. På den måde sikrer vi også bedste forudsætninger for leverandørens succes med deres leverance, selvom vi er ”Jeres mand” i projektet.