International Media Support – Sags og kontrakthåndtering

International Media Support (IMS) har fået udviklet et komplet sags og kontrakthåndteringssystem af Blue Dock på SharePoint og Office 365.

Virksomheden har nu digitaliseret stort set alle deres process omkring, grants, funds, kontrakter og samarbejdspartnere globalt, og har mulighed for at tilgå alt data online. Løsningen er 100% reponsiv, så den fungerer på alle platforme og dermed tillader brugerne at tilgå platformen fra hvilken enhed som de måtte ønske.

Det nye ESDH (Elektronisk Sags- og Dokumenthåndtering) er bygget på SharePoint og Office 365 for blandt andet at sikre en brugervenlig løsning, der kræver meget lidt IT-erfaring for at anvende. Derudover havde IMS brug for en løsning, der kunne understøtte deres store mængde data, der skulle ære tilgængelig, og med SharePoint, er der stort set ubegrænset brug af data.

Løsningen binder alle virksomhedens grene sammen ét sted; Kontakter, grants, fundraising, opfølgninger, nøglepersoner og alt andet relevant materiale er blevet samlet i én samlet løsning.

IMS’s nye system for sagshåndtering har givet virksomheden en øget effektivitet og kommunikation globalt samt bidraget til et mere gennemskueligt og tilgængeligt system, hvor informationerne er let tilgængelige.

 

Hvem er IMS

International Media Support (IMS) er en nonprofit-organisation, der arbejder for at støtte lokale medier i lande, der er ramt af væbnede konflikter, autoritære styreformer og politisk overgang. På tværs af fire kontinenter hjælper IMS med at fremme pressefrihed, styrke professionel journalistik og sikre, at medierne kan fungere under udfordrende forhold.

Kontakt os

kontakt os for et gratis tilbud

Ring til os på

+45 8853 9800