International Media Support – Sags og kontrakthåndtering

International Media Support (IMS) har fået udviklet et komplet sags- og kontrakthåndteringssystem (ESDH) af Blue Dock på SharePoint og Office 365.

Virksomheden har nu digitaliseret stort set alle deres process omkring, grants, funds, kontrakter og samarbejdspartnere globalt. Derudover har alle medarbejderne mulighed for at tilgå alt data online. Løsningen er 100% reponsiv, så den fungerer på alle platforme. Det betyder, at brugerne kan tilgå løsningen uanset om de befinder sig på en PC, tablet eller mobil.

IMS havde flere krav til deres nye løsning. Blandt andet skulle det være en brugervenlig løsning, der kunne anvendes med kun begrænset IT-erfaring. Derudover var det vigtigt, at løsningen kunne lagre en stor mængde data. Blandt andet af disse to årsager var valget klart; SharePoint og Office 365 var igen den rigtige løsning. Netop brugervenlighed er SharePoint kendt for, og det kræver ganske lidt IT-erfaring at anvende – som administrator eller bruger.
Desuden tillader Microsoft SharePoint stort set ubegrænset dataplads.

Blandt andet derfor valgte vi at bygge det nye ESDH (Elektronisk Sags- og Dokumenthåndtering) op i SharePoint.

Løsningen binder alle virksomhedens grene sammen ét sted; Kontakter, grants, fundraising, opfølgninger, nøglepersoner og alt andet relevant materiale er blevet samlet i én samlet løsning.

IMS’s nye system for sagshåndtering har givet virksomheden en øget effektivitet og kommunikation globalt samt bidraget til et mere gennemskueligt og tilgængeligt system, hvor informationerne er let tilgængelige.

 

Hvem er IMS

International Media Support (IMS) er en nonprofit-organisation, der arbejder for at støtte lokale medier i lande, der er ramt af væbnede konflikter, autoritære styreformer og politisk overgang. På tværs af fire kontinenter hjælper IMS med at fremme pressefrihed, styrke professionel journalistik og sikre, at medierne kan fungere under udfordrende forhold.