Intranet leasing uden udbetaling

intranet leasing

En moderne digital arbejdsplads skal ikke kun være forbeholdt store virksomheder.

Derfor tilbyder Blue Dock Intranet Leasing på 12-24 eller 36 måneder og efter endt leasingperiode er løsningen Jeres. Der er ingen udbetaling og eneste forudsætning er en Office 365 licens med SharePoint som løsningen er bygget op omkring.

Forudsigelige omkostninger

Etablering af et moderne brugbart intranet kan være en stor og uforudsigelig omkostning for de fleste mindre og mellemstore virksomheder.

Dette er ikke tilfældet med intranet leasing. Med udgangspunkt i vores Vanilla løsning skræddersyer vi en platform til Jeres virksomhed.

Ingen driftsomkostninger

At drive et intranet og fildrev lokalt kan være yderst omkostningsfuldt, med et intranet fra Blue Dock kan disse omkostninger fjernes totalt da løsningen håndteres af Microsoft på deres servere til en licenspris der er en brøkdel af hvad man typisk betaler danske konsulenthuse for at drive tilsvarende.

Samtidigt er sikkerheden og stabiliteten langt over hvad tilsvarende kan tilbydes hos et lokalt datacenter.

Vi oplever ligefrem at vores kunder sparer penge på at lease et intranet hos Blue Dock, derudover øges deres fortjeneste da medarbejderne opnår større effektivitet.

Fleksibilitet

Selvom udgangspunktet er en standardløsning så tilpasses den Jeres behov, det samme er tilfældet med leasing aftalen. I kan lave en aftale på 12-24 eller 36 måneder og med eller uden udbetaling. Ønsker I at afslutte samarbejdet før tid er dette også til hver en tid muligt uden meromkostning.

Da I ligger Jeres dokumenter i løsningen og den derved bliver en vigtig del af Jeres medarbejders hverdag så er løsningen også Jeres når leasingaftalen afsluttes. Det betyder at I herefter selv ejer løsningen og kan gøre med den hvad I vil og I ligeså lang tid som I ønsker at gøre brug af den.

Læs mere om hvordan vi arbejder her og kontakt og gerne nedenfor og få et gratis og uforpligtende tilbudsmøde