DEN DIGITALE ARBEJDSPLADS

KVALITETSSTYRING

Kvalitetsstyring er på mange måder en samling af processer og procedurer, der tilsammen skal skabe værdi for kunden, og et QMS (Quality Management System) kan bør hjælpe medarbejdere med at koordinere virksomhedens værdiskabende aktiviteter og i sidste ende skabe værdi, men ofte ser vi at tunge løsninger, med for mange muligheder, kvæler denne værdiskabelse.

Vi mener, at værdiskabelse skal være nemt. Derfor udvikler vi systemer til håndtering af kvalitetssikring i et brugervenligt og corporate design, der er skræddersyget til jeres virksomhed.

kvalitetsstyring

BRUGERVENLIGHED I FOKUS

Et QMS fra Blue Dock er bygget op om SharePoint og Office 365 og kan tilpasses 100% efter jeres behov. I kan dermed sikre, at jeres virksomhed ikke skal tilpasse sig systemet, men systemet tilpasses jeres virksomhed, som man desværre ofte ser ved diverse online standard løsninger.
Den brugervenlige SharePoint platform tilbyder en nem og enkel oplevelse, hvor der kræves meget lidt IT-erfaring for at benytte, og dermed sikre optimale muligheder for udnyttelse.

Ved at anvende SharePoint med Office 365 applikationer, bliver jeres løsning ikke påvirket af eventuelle opdateringer fra Microsoft, og I er dermed sikreret en vedvarende løsning.

DIGITAL KVALITETSSTYRING

Med et system for kvalitetsstyring kan jeg virksomheden blandt andet få nemmere ved at opfylde kundernes behov. Jo kortere processen er, desto mindre er risikoen også for fejl hvilket i sidste ende betyder flere penge på bundlinjen.

Med et digitalt kvalitetssikringssytem fra Blue Dock, får jeres virksomhed et 100% skræddersyet løsning. Det bliver muligt at trække rapporter direkte i systemet på tværs af data og jeres data er altid sikret.

Løsningen fungerer på alle platforme, og det er naturligvis muligt at oprette nye sager, tildele kontaktpersoner, tilføje billeder, kommentarer og meget andet. QMS i SharePoint og Office 365 kan indeholde præcis hvad I ønsker.

QMS_tre_Sager

TJENT IND PÅ 6 MÅNEDER

Alle vores SharePoint og Office 365 løsninger er kompatible med den nye persondatalovgivning – GDPR, så I kan bruge mere tid på jeres virksomhed.

Vi ser ofte, at investeringen til et nyt kvalitetssikringssystem har tjent sig selv ind på bare 6 måneder grundet den øgede effektivisering og besparelsen til egne systemer.

SE EKSEMPLER PÅ LØSNINGER

Kontakt os

kontakt os for et gratis tilbud

Ring til os på

+45 8853 9800