OM OS

KONSULENTER ER IKKE
BLOT RÅDGIVERE

Da Blue Dock i 2014 blev stiftet var det med et ønske om at gøre tingene anderledes og fordi Henrik og Jesper som konsulenter var trætte af aldrig at kunne få lov til at levere en 100% færdig løsning indenfor aftalt budget.
De mente det kunne gøres anderledes og langt mere fleksibelt for kunderne til en lavere pris og til fast pris.
Det må forventes at en konsulent er eksperten og forstår at afdække kundens behov – sker dette ikke når økonomi aftales er det konsulentens ansvar og ikke kundens.

De fleste konsulenthuse tager 5-20.000 kr. for en “serviceaftale” som giver jer adgang til at ringe og få hjælp og har I en “vigtig” opgave som skal prioriteres tages der ofte dobbelt takst.

Det koster 0 kr. for en serviceaftale og har I en vigtig opgave kommer I forrest i køen. Hvis dette ikke er tilfældet forventer vi at i brokker jer og i sidste ende finder en anden leverandør.

Alt andet virker unaturligt!

At alle kunder vi har arbejdet for stadig er kunder hos Blue Dock håber vi ikke er tilfældigt, vi tror det skyldes vores principper:

Ingen ønsker at betale mere end aftalt fra start

Derfor leverer vi til fast pris også selv om kunden er blevet klogere og har ændret deres ønsker til funktionalitet og design. Når dette sker er det fordi vi ikke har været gode nok til at afdække behovet inden opstart.

Vi arbejder visuelt fra første møde til endelig leverance

Derfor leverer vi til fast pris også selv om kunden er blevet klogere og har ændret deres ønsker til funktionalitet og design. Når dette sker er det fordi vi ikke har været gode nok til at afdække behovet inden opstart.

Vi leverer branchens højeste kvalitet til den bedste pris

Vi er altid 30-50% billigere end vores konkurrenter også selvom vi arbejder med fastpris og de arbejder med et estimat som i 90% af tilfældene ender med at være dobbelt så dyrt.

Årsagen til dette er simpelt. Vi holder vores faste omkostninger minimale.

  • Vi har ikke et stort tungt ledelse, salg eller administrationsteam som ikke er fakturerbart – Vi har faglige specialister som alle tjener deres løn. Det administrative er udliciteret til specialister.
  • Vi har ingen høje og faste omkostninger til lokaler, vi er spredt over hele Danmark og ønsker at være så tæt på vores kunder som muligt, derfor gemmer vi os ikke på et kontor. Vi har en fleksibel kontorordning hos Regus hvor vi booker et kontor eller mødelokale når vi har behov for det.

Til gengæld giver vi branchens højeste lønninger til vores konsulenter, det gør vi som en del af at holde på dem og sikre i altid møder den samme mand og skulle de en dag ønske at lave noget andet hos en anden virksomhed har vi ingen klausuler der gør at de ikke fortsat kan fortsætte med at arbejde med jer som kunde – Kunden følger konsulenten hvis kunden ønsker det – Det tjener alle bedst.

HVORFOR OS?

Fordi vi garanterer, at vi leverer til den aftalte pris, til den aftalte tid og til den højeste kvalitet. Så enkelt kan det siges.
Vi er på mange måder anderledes, og det i særdeleshed i vores tilgang til projekter, hvor vi har fem overordnede faser:

INTRODUKTION & AFKLARING

TILBUD

UDVIKLING & WORKSHOPS

TEST

LEVERANCE & UNDERVISNING

Introduktion & afklaring:
Dette er på mange måder den vigtigste fase, da vi her fastslår jeres virksomheds ønsker og behov om jeres nye IT-løsning. Dette danner også bund for næste punkt.

Tilbud
I modsætning til andre, giver vi ikke et overslag – vi giver et tilbud. Det tilbud I får, er også præcis den pris, der vil blive faktureret ved levering. Hvis det bliver dyrere, er det fordi vi ikke har kendt jeres ønsker og behov godt nok. Ergo er det vores fejl, og ikke noget I skal betale for.

Udvikling og workshops:
Nu går selve udviklingen i gang, men ikke uden milepæle. For konstant at sikre, at det endelige produkt lever 100% op til jeres forventninger, holder vi adskellige workshops undervejs, hvor I bliver præsenteret for udviklingen i jeres løsning. Meget ofte bliver man klogere undervejs i projektet, og det skal der være plads til, så efter hver workshop kan vi rette til – eller omlægge kurs fuldstændig – hvis I ændrer krav.

Test
Når produktet er endeligt færdig foretager vi tests af løsningen i tæt samarbejde med jeres virksomhed. Såfremt der er udfordringer eller tilpasninger ved jeres applikation, er det natuligvis også noget vi retter – alt sammen uden ekstra beregning.

Levarance og undervisning
Når først I har fået jeres nye løsning, kan der være behov for undervisning, hvilket vi selvfølgelig også leverer. Hvad end det gælder online- eller fysisk undervisning på stedet, er vi til rådighed.

Kontakt os

kontakt os for et gratis tilbud

Ring til os på

+45 8853 9800