fbpx
DEN DIGITALE ARBEJDSPLADS

PROJEKTPORTAL

Projektportalen er en vigtig del af den digitale arbejdsplads, og med rette fokus og implementering, kan det skabe stor værdi i jeres virksomhed. Ofte ser vi, at der ikke bliver fuldt op på projekter i ønsket omfang, primært fordi der ikke er overblik over relevante informationer, og det er netop hvad en projektportal fra Blue Dock kan hjælpe med.

Ved at implementere projektportalen som en del af jeres SharePoint intranetløsning på Office 365, får I mulighed for at samle informationer og håndtere projekter ét sted på en nem og brugervenlig platform

SAzure

BRUGERVENLIG PLATFORM

En projektportal har til formål at skabe overblik over projektet, bidrage til en mere effektiv arbejdsgang og i sidste ende hjælpe jeres virksomhed med at få success med jeres projekter.

Ved at integrere projektportalen på SharePoint og Office 365, bliver det meget nemt og brugervenligt at anvende projektportalen, da brugergrænsefladen er meget intuitiv, og kræver stort set ingen IT-erfaring.

Det er muligt at tilpasse projektportalen til jeres virksomhed igennem SharePoint, og I slipper for at skulle tilpasse jeres virksomhed til projektportalen, som man ofte ser ved andre online alternativer, hvor der er en meget lav grad af tilpasningsmuligheder.
Ved at anvende SharePoint med Office 365-applikationer, går jeres løsning ikke ned af opdateringer fra Microsoft, og I er dermed sikret en vedvarende løsning.

ALT SAMLET I ÉN LØSNING

Vi ser ofte, at virksomheder, der anvender alternative online services hurtig mister overblikket over muligheder og ikke kan tilpasse produktet til deres virksomhed, og derfor ikke får success med deres projektportal.

Én af de største fordele ved at bygge projektportalen op om SharePoint og Office 365 er, at brugerne kun har ét sted, de skal logge ind – et såkaldt ‘single-sign on’. Det bidrager i høj grad til brugervenligheden og er én af de støste faktorer for at få success med portalen.

Derudover kan portalen tilpasses 100% efter jeres behov uden nogle kompromisser. Det er fx muligt at opdele projekter i selvvalgte underkategorier, tilpasse brugergrænsefladen, eller tilpasse designet, så det matcher virksomhedens visuelle identitet – kun fantasien sætter grænserne.

Projektportal_MAC

BETALT AF PÅ 6 MÅNEDER

En projektportal behøver slet ikke være så dyr som frygtet, og der er mange penge at spare, hvis man skifter til SharePoint og Office 365.
Vi ser ofte, at investeringen til en ny projektportal på SharePoint har tjent sig selv ind på blot 6 måneder.

Blue Dock leverer branchens højeste kvalitet og garanterer den bedste pris på jeres nye projektportal, og vores leasingtilbud muliggør desuden, at I ikke behøver at have en krone op af lommen. Det kan du læse mere om her.

Med en SharePoint-løsning er jeres data sikret gennem Microsoft og alle krav til GDPR er naturligvis opfyldt, så I kan koncentrere jer om jeres virksomhed

SE EKSEMPLER PÅ LØSNINGER

Kontakt os

kontakt os for et gratis tilbud

Ring til os på

+45 5191 4488